Bezárás

Mit ajánlunk?

Karrier lehetőséget, kellemes munkahelyi légkört, kihívást jelentő feladatokat – mindezt minőségi és megbízható módon.

KARRIER LEHETŐSÉGET

Hiszünk abban, hogy leendő és jelenlegi munkatársaink számára fontos, hogy munkájukban perspektívát, változatosságot és lehetőséget lássanak. Ehhez belső képzési rendszerünk segítségével elérhetővé tesszük az Egisben rendelkezésre álló tudást, valamint biztosítjuk a folyamatos fejlődés lehetőségét. Nemcsak a klasszikus karrier előrelépésre (hierarchikus út) teremtünk lehetőséget, hanem a horizontális, azaz szakmai fejlődésre is!

KELLEMES MUNKAHELYI LÉGKÖRT

Napjaink jelentős részét a munkahelyünkön, kollégáinkkal töltjük. Nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük. Ezért fontos a jó légkör, az inspiráló környezet és a biztonságos feltételek.
Gyártó cég vagyunk, így különösen figyelünk gyártási, termelési területeinken arra, hogy minden körülmény biztonságos legyen, és munkatársaink számára rendelkezésre bocsássuk a szükséges munka- vagy védőeszközöket.
Családi nappal, munkán kívüli Egis-es programok szervezésével a kollégák közötti baráti viszony kialakítását és ápolását támogatjuk.

KIHÍVÁST JELENTŐ FELADATOKAT

Mi az Egisben ismerjük a kihívás erejét. Keressük és kínáljuk az ilyen faladatokat nap, mint nap. Aki nálunk ambiciózus, előre juthat. Aki kevésbé, a helyén maradhat. Cél az elégedettség és az elkötelezettség a teljes dolgozói körben.

MINŐSÉGI ÉS MEGBÍZHATÓ MÓDON

Az Egisben a minőség az első. Termékben, szolgáltatásban, munkavégzésben. Gyártó sorainkon mindezt folyamatos beruházásokkal, fejlesztésekkel érjük el. Az itt készült termékeink értékesítését kizárólag orvos/gyógyszerész végzettségű kollégák folytatják.
A minőséget pedig elvárjuk a munkavégzésben is. Mindenkinek a maga területén, a maga feladatában, személyes felelősség formájában. Ez az Egis garancia.

Munkatársainknak kiszámítható, megbízható, és hosszútávra tervezhető anyagi és kompenzációs csomagot biztosítunk. Kompenzációs csomagunk részét képezi az E-PLUS elnevezésű cafeteria rendszer, amely 2011-ben és 2013-ban is elnyerte „Az Év cafeteria rendszere” díjat. Juttatásaink része továbbá

  • a 13. havi fizetés,
  • a lakáshitel-támogatás kamatmentesen.

Kisgyermekes munkavállalónk számára biztosítjuk gyermekeinek napközbeni elhelyezését a Vállalat által támogatott óvodában és bölcsődében. Egészségüket ingyenes orvosi szakrendelésekkel és szűrésekkel támogatjuk.
A pihenés és feltöltődés biztosítása fontos eleme a juttatási rendszerünknek. Minden munkatársunk számára elérhetővé tesszük a vállalati üdülőket.(Zamárdi, Csopak, Agárd).