Bezárás

Hogyan jelentkezzen?

Ha Ön szívesen dolgozna egy olyan munkahelyen, ahol kihívást jelentő, felelősségteljes feladatok várják és megismerheti a gyógyszeripar és a gyógyszergyártás minden szépségét, akkor az alábbi módokon jelentkezhet társaságunkhoz.

  • Közvetlenül jelentkezhet meghirdetett állásajánlatainkra, melyeket az Aktuális állásajánlataink menüpontban talál.
    Kérjük, hogy minden esetben fényképes, részletes szakmai önéletrajzzal, valamint kísérőlevéllel jelentkezzen. Jelentkezését az Ön által megpályázni kívánt állásajánlat megnyitásakor a JELENTKEZEM gombra kattintva teheti meg.
  • Lehetősége van adatbázisunkba is jelentkezni, akkor is, ha nem talál pont olyan állást, amit szívesen betöltene. Főként gyógyszerész, vegyész, vegyészmérnök, biomérnök, orvosi diplomával valamint vegyésztechnikusi végzettséggel rendelkező pályázók jelentkezését várjuk.
    A hozzánk jelentkezők anyagát két évig megőrizzük és értesítjük Önt, ha ez alatt az idő alatt végzettségének és gyakorlatának megfelelő pozíció válik szabaddá társaságunknál.

Mi történik a jelentkezést követően?

A kiválasztási folyamat átlagosan két hónapot vesz igénybe, de bizonyos pozícióknál ettől történhet eltérés a jelentkezők számától és a különböző pozíciók betöltéséhez szükséges követelményektől függően. A hozzánk beérkezett jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejárata után a Humánerőforrás Igazgatóság munkatársai és a szakterületek vezetői az adott munkakör betöltéséhez megszabott követelmények szerint értékelik. A megfelelőnek bizonyuló jelentkezőket személyes beszélgetésekre hívjuk. A kiválasztás során a pályázók részt vesznek egy HR-es, illetve egy szakmai interjún. Ezeket bizonyos pozíciók esetén személyiség-, képesség-, valamint szakmai tesztek egészítenek ki. Az egyes fordulók eredményeiről a legjobb jelölteket értesítjük, és következő fordulóra hívjuk be. A legjobbnak bizonyuló jelentkezőkből választjuk ki jövendő munkatársainkat.

A kiválasztási folyamat utolsó lépéseként minden pályázót írásban értesítünk a döntésről.