Bezárás

Általános jelentkezés

Lehetősége van jelentkezését egy aktuális állásajánlatra benyújtania, illetve jelentkezhet adatbázisunkba általánosan is. A jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjének kitöltése elengedhetetlen a jelentkezés érvényesítéséhez, ellenkező esetben pályázatát nem tudjuk elfogadni.

Amennyiben konkrét állásra jelentkezik, úgy jelentkezését hamarosan megvizsgáljuk, a megadott elvárások és szempontok mentén. Ezt követően a további lépésekről értesíteni fogjuk az Ön által megadott e-mail címen.

Általános jelentkezés esetén megvizsgáljuk, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol figyelembe vehetjük pályázatát, illetve ha később tapasztalatának és képzettségének megfelelő álláspályázat jelenik meg, arról értesítést küldünk, hogy néhány gombnyomással megpályázhassa azt, önéletrajza újbóli elküldése nélkül.

FONTOS

Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz. Erre a linkre kattintva meg kell erősítenie a jelentkezését. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat módosítani szeretné, bármikor beléphet az e-mail cím és a megerősítéskor megadott jelszó segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén szintén elég ezen adatok megadása, az önéletrajz módosítása nem szükséges.

Általános jelentkezés