Bezárás

Diákoknak

Az Egisben jó gyakorlaton lenni. Miért?

  • mert, ismerkedni lehet a legújabb technológiai eljárásokkal és gépekkel
  • mert, meg lehet tanulni a gyógyszeripart itthon és globálisan,
  • mert, óriási a rendelkezésre álló szaktudás
  • mert, hosszútávon karrierlehetőséget lehet találni.

AMIT KÍNÁLUNK:

Kötelező szakmai gyakorlat

Az Egis-nél lehetőséget biztosítunk egyetemi hallgatóknak arra, hogy nálunk töltsék kötelező szakmai gyakorlatukat. Elsősorban II. és III. éves gyógyszerész és III. éves BSc vegyész- és biomérnök hallgatók jelentkezését várjuk.
Ha szeretnél hozzánk gyakorlatra jelentkezni, kérjük, küld el fényképes szakmai önéletrajzodat és kísérőleveledet az itt megadott elérhetőségek valamelyikére.

A kísérőlevélben jelöld meg azt a szakmai területet, ahol szakmai gyakorlatodat tölteni szeretnéd, illetve annak tervezett időpontját és időtartamát is. Ezzel megkönnyíted a kiválasztási folyamatot és elősegíted, hogy a legjobb helyet találjuk meg NEKED.
 
 
   

Gyakornoki munkalehetőség részmunkaidőben

Az Egis lehetőséget kínál arra, hogy egyetemi tanulmányaid mellett szakmai tapasztalatot is szerezz! A diákoknak szóló munkáink többsége a néhány hetes kötelező szakmai gyakorlattal szemben hosszú távú módban működnek. Legalább egy évre tervezzük a közös munkát. A gyakornoki pozícióknál a szakirányú (gyógyszerész, vegyész- és biomérnök, vegyész) tanulmányok mellett egyéb mérnöki, gazdasági, kereskedelmi, IT tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezését is várjuk. 
Részletek és aktuális nyitott pozíciók a aktuális állásajánlatok menüpont alatt érhetők el! Az állást megpályázni a jelentkezés gombra kattintva van lehetőséged. 

 
 
Email: oktatas@egis.hu
Címzett: Egis Gyógyszergyár Zrt. Humánerőforrás Igazgatóság

Állásbörze

Az állásbörzék remek lehetőséget nyújtanak, hogy a diákok találkozzanak velünk! Minden évben részt veszünk a Műegyetem által rendezett börzén (tavasszal és ősszel is), ahol személyesen megismerkedhetsz az Egis szakterületeiről néhány kollégával, valamint a toborzás-kiválasztásban résztvevő HR-es munkatársakkal. A találkozás során képet kaphatsz az aktuális nyitott pozícióinkról és benyomást szerezhetsz arról is, hogy milyen nálunk dolgozni. Várunk minden érdeklődő diákot a standunknál a legközelebbi börze alkalmával!