Diákoknak

Az Egisben jó gyakorlaton lenni. Miért?

  • mert, ismerkedni lehet a legújabb technológiai eljárásokkal és gépekkel
  • mert, meg lehet tanulni a gyógyszeripart itthon és globálisan,
  • mert, óriási a rendelkezésre álló szaktudás
  • mert, hosszútávon karrierlehetőséget lehet találni.

AMIT KÍNÁLUNK:

Kötelező szakmai gyakorlat

Az Egis-nél lehetőséget biztosítunk egyetemi, főiskolai hallgatóknak arra, hogy nálunk töltsék kötelező szakmai gyakorlatukat. Elsősorban II. és III. éves gyógyszerész és III. éves BSc vegyész- és biomérnök hallgatók jelentkezését várjuk.
Ha szeretnél hozzánk gyakorlatra jelentkezni, kérjük, küld el fényképes szakmai önéletrajzodat és kísérőleveledet az itt megadott elérhetőségek valamelyikére.

A kísérőlevélben jelöld meg azt a szakmai területet, ahol szakmai gyakorlatodat tölteni szeretnéd, illetve annak tervezett időpontját és időtartamát is. Ezzel megkönnyíted a kiválasztási folyamatot és elősegíted, hogy a legjobb helyet találjuk meg NEKED.
Email: gyakorlat@egis.hu
Címzett: Egis Gyógyszergyár Zrt. Humánerőforrás Igazgatóság

TDK dolgozatok

Az Egis számára fontos, hogy az egészséggel, minőséggel és a jövő tudományával a diákok tudatosan foglalkozzanak. Ezért lehetőséget kínálunk arra, hogy a hallgatók Tudományos Diákköri munkaként a gyógyszergyártás területéről válasszanak témakört, valamint biztosítjuk a lehetőséget a megírásához szükséges kutatómunkára is.

Email: oktatas@egis.hu
Címzett: Egis Gyógyszergyár Zrt. Humánerőforrás Igazgatóság

Diákmunka részmunkaidőben

Az Egis lehetőséget kínál arra, hogy egyetemi tanulmányaid mellett szakmai tapasztalatot is szerezz! A diákoknak szóló munkáink többsége a néhány hetes kötelező szakmai gyakorlattal szemben hosszú távú módban működnek. Legalább fél évre tervezzük a közös munkát. A pozíciók betöltéséhez főként a gyógyszerész, vegyész- biomérnök, valamint vegyész tanulmányokat preferáljuk, de alkalmanként gépészmérnök hallgatókat is fogadunk.
Részletek és aktuális nyitott pozíciók a aktuális állásajánlatok menüpont alatt érhetők el!

Általános diákmunkára történő jelentkezéshez, kérjük, hogy a hr@egis.hu email címre küldd el a jelentkezésedet, mely tartalmazza önéletrajzodat és kísérőleveledet!

Szakdolgozat

Az Egisnél diákmunkát vállaló hallgatóknak lehetősége nyílik a saját munkájához kapcsolódóan szakdolgozatot is írni, amellyel egy valós szakmai témát tudnak közelebbről megismerni, ezzel is bővítve szakmai tapasztalataikat.

Email: oktatas@egis.hu
Címzett: Egis Gyógyszergyár Zrt. Humánerőforrás Igazgatóság

Állásbörze

Az állásbörzék remek lehetőséget nyújtanak, hogy a diákok találkozzanak velünk! Minden évben részt veszünk a Műegyetem által rendezett börzén (tavasszal és ősszel is), ahol személyesen megismerkedhetsz az Egis szakterületeiről néhány kollégával, valamint a toborzás-kiválasztásban résztvevő HR-es munkatársakkal. A találkozás során képet kaphatsz az aktuális nyitott pozícióinkról és benyomást szerezhetsz arról is, hogy milyen nálunk dolgozni. Várunk minden érdeklődő diákot a standunknál a legközelebbi börze alkalmával!